Een goed geluid is het halve werk

Een goede video is pas een goede video als het geluid ook goed is. Bij slechte kwaliteit audio ben je kijkers- zeker op social media- al na enkele seconden kwijt. Natuurlijk, beeld en een verhaal, ook belangrijk, maar dat kan allemaal nog zo goed kloppen, slecht geluid is een kijkerverjager.

Om die reden twee zendermicrofoons met één ontvanger van Röde aangeschaft om bij video’s die binnen worden gemaakt ook een goed geluid te hebben en om de mogelijkheid te creëren om op grotere afstand van de camera te kunnen acteren. De Sony ZV-1 camera die door scherm.work wordt gebruikt heeft een prima microfoon onboard die voornamelijk buiten prima voldoet, maar voor binnen en zoals gezegd bij scenes op afstand van de camera, is een loze draadloze microfoon een must, of, zoals in dit geval twee draadloze microfoons, van het type Röde Wireless Go 2.

Anja en Marcel waren bereid om de dingetjes in hun laatste vlog even uit te testen.

Een goed geluid is het halve werk
Schuiven naar boven